Som du ser Dag Johan Haugerud

Etterfilmfestivalen i Haugesund var kritikerne solgt. Allerede har Som du ser meg rukket å bli både enmulig norsk kandidat til en Oscarstatuett, vunnet Viaplay Nordiske filmpris, ogklart å dra på seg stempelet “damefilm.” På tampen av premieren har vi tatt enprat med manusforfatter og regissør Dag Johan Haugerud.Hvorfor valgte du “bagatellmessige hverdagskonflikter”som tema for din spillefilmdebut?Noen sier atman virkelig viser hvem man er i krisesituasjoner. Jeg tror ikke det, menheller at det kommer fram i hverdagen. Det som kan ses på som bagateller er interessantfordi det omhandler måten vi relaterer til venner, familie og fremmede på. Desmå valgene vi tar […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X