Den store lanseringsfesten

48 timer med politisk tangera i Arendal. Ingen peker fingre der ingen husker hva som skjedde.BÆÆÆÆ. BÆÆÆÆ!!! Jeg breker høylytt. Stephen knipser løs menshan ler stadig mer begeistret, som en syvåring på epleslang. Jeg er omgitt avden politisk eliten, av makta# politikere, presse, næringsliv og lobbyister. Enbrekende NATT&DAG-journalist skaper naturlig nok litt oppstuss på festentil Norges største lobbyvirksomhet, og mottagelsen jeg får av de andrefestdeltagerne er naturlig nok blandet. Dagbladets Marie Simonsen ser ut til åfryde seg over at det (endelig?) skjer noe. Trond Giske ser derimot livredd utog unngår øyekontakt for enhver pris. Andre er mer avventende og senderhverandre […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.