Sjekk ut filmtrailerne: uke 31

Ian Fleming’s James Bond er en Timelord! Horing rundt er alltid gøyhvis du er vakker og som vanlig klarer ikke Hollywood å lage filmer basert påbøker.SkyfallEndelig får vi vite at James Bond egentlig er Doctor Who fordi “Bond:Everybody needs a hobby. Albino villain: What is yours? Bond: Resurrection” kanikke bety annet enn at Bond, som alle andre briter, reiser rundt i en blå Police Call Box og har masse hendigeduppeditter og står opp fra de døde med nytt ansikt hele tiden. embed:http://www.youtube.com/watch?v=G2F_MrfdMLECloud Atlas(Extended trailer)Basert på en bestselgende roman av den britiske forfatteren DavidMitchell. Wachowski brødrene bak The Matrix (og de […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.