Oslofolk under Øya

Når Øyafestivalen er over, kommer Øyanatt-menneskene fram. Her er det vi møtte på vår vei. (Med iPhone)Ulrik fra Lemâitre (21)Hei! Har du vært på Øya?–Jeg har vært på Øyafestivalen.Hva har du sett?–Jeg har sett Feist og Stones Roses, og jeg skulle ønske jeg hadde sett Frank Ocean. Han sa han var syk, og jeg stoler på at han var syk fordi …Han er homo?–Nei-nei.Er du på vei til Øyanatt?–Nei, jeg skal ikke dit før vi spiller der selv på lørdag på Sukkerbiten. Vi spiller før en legendarisk fransk DJ som alle burde få med seg.Thea og Martine (20)Er dere på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X