NATT&DAGS guide til Svartlamon

Du trenger ikke dra langt forå eksilere unna det daglige liv i Trondheim by.KONSERT/BAR/NACHSPIELRampStrandveien 25AByens triveligste bar holder hus her på Svartlamon. Ikke bare er dettrivelig, men prisene er også trivelige, utvalget like så. Om du er på utkikketter presskannekaffe til å dele med din venn, økologisk saft, brus, lokaltbrygg eller en valig dahls så er Ramp stedet for deg. Rolig atmosfære, laidbackstemning, dog det i helgene er det mer rølpete, men hvor er det ikke det lizm.Av og til klinker de til med konserter og dj-konsepter. Rolig utis, utenMC’ere, bolere med tribal-tattiser og barbiedukker. Perfekt!VerkstedhallenStrandveien 29Lamons storstue står i […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.