Knyttneven Trondheim trenger

På byens beste PA-anlegg kan du på torsdag oppleve mørk droning, eksperimentelt bråk og ikke minst ektefølt improvisasjon. YODOK lover en releasekonsert så eksklusiv at du hundre prosent sikkert ikke vil komme til å høre det samme igjen. Trommis Tomas Järmyr synes det mangler knyttneve i Trondheim og etterlyser både mer utforskende publikum, og at det stilles spørsmål til hva som lages av musikk.YODOK starta allerede i 2008, da Tomas Järmyr på trommer (Sküll, Sunswitch) og Kristoffer Lo på tuba (Pelbo, Sunswitch) fant hverandre på musikkonservatoriet i Trondheim. Jazztrommene ble bytta ut med rocketrommesett, effekter lagt til og volumet skrudd […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X