Knyttneven Trondheim trenger

På byens beste PA-anlegg kan du på torsdag oppleve mørk droning, eksperimentelt bråk og ikke minst ektefølt improvisasjon. YODOK lover en releasekonsert så eksklusiv at du hundre prosent sikkert ikke vil komme til å høre det samme igjen. Trommis Tomas Järmyr synes det mangler knyttneve i Trondheim og etterlyser både mer utforskende publikum, og at det stilles spørsmål til hva som lages av musikk.YODOK starta allerede i 2008, da Tomas Järmyr på trommer (Sküll, Sunswitch) og Kristoffer Lo på tuba (Pelbo, Sunswitch) fant hverandre på musikkonservatoriet i Trondheim. Jazztrommene ble bytta ut med rocketrommesett, effekter lagt til og volumet skrudd […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.