Bohemen fra Moholt

Et filosofisk, poetisk, og euforisk intervju medÒskHei Oskar Yazan Mellemsether!Det er du som erÓsk? Da vi så navnet ditt i avisa første gangen var du vel bare Oskar? Hvaskjedde med det?- Æ mista to bokstava og fikk en skeiv hatt!Neida. I 2010 fikk jeg være med på Trondheim Calling sin samleplate. Da spiltejeg ikke mye musikk. Men siden jeg fikk med sangen min så trengte jeg noen somkunne fremføre den live med meg på TC. Jeg ringte Vegard( Edvardsen akarødskjegg ) som var “han som spille gitar” på videregående og tvangham til å kore og spille med meg. Han likte […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X