48 timer i Kalgoorlie, Australia

Sort gull, sivilisasjonens grenseland og den villevestens død. Bli med til Australias utpost.Det finneskun én måte å kjøre langdistanse i Australia# spesielt om natten, nårkenguruene kommer luskende og byr seg frem som roadkill. Da er det godt å liggebak et roadtrain som måker dem unna.Det var slik vi ankom Kalgoorlie, i den svarte Van Gogh-aktige natten etter syvtimer kjøring inn i landet fra Australias vestkyst. Kalgoorlie er enmyteomspunnet by, den siste bosetningen før ørkenen, aboriginerterritoriene ogden endeløse ødemarken. DETTE HAR VIkommet for å finne: grensebyens ånd og rester av den ville vesten. Denaustralske drømmen lignet i utgangspunktet på den amerikanske. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.