Kvelertak på Tou Camp

Kveldens mest minneverdige hendelse var helt klart fyren som prøvde å stikke krølla femtilapper i bukselomma til Erlend. Greit nok at du er gamlis-dridas, men ekte vikinger går uten skjorte. Det betyr ikke at de selger kuk på kaia for det. Som seg hør og bør rakk duden å pisse på seg så han rydda piten - før bolevaktene kasta han ut.Konserten var kul, selv om vi fortsatt lurer på hvorfor bassist-Marvin insisterte på å ødelegge mikrofonstativet i sånn circa hver tredje låt.PS. Kjære Deathbed Reunion. Det er ikke ei bukse bare fordi den har søm. Det kalles tights. Jeggings […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X