Kari Ære

Kari Harneshaug furtet litt på oss fordi vi ikke anmeldte plata hennes. Vi bare: “øh, åh, har du gitt ut plate?”Hei Kari! Kan du ikke fortelle oss litt om hvem du er? For å være ærlig så sleit vi med å melde interesse for deg før du ble omtalt av The Guardian. Nå gremmes vi litt fordi vi ikke var først ute. Kan du tilgi oss?Hehe. Ja, det kan jeg. Litt om meg selv, ja. Jeg er en sanger, låtskriver og tekstforfatter som ga ut mitt debutalbum 2. mars. Og denne sommeren skal jeg spille på Pstereo.Fett! Er du sur […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X