I postkassa: Hvordan gi orgasme?

Hei Vågard,Jeg fikk med meg den spalten du har på natt og dag. Jeg er en fyr i tjueårene som har bra sex og alt det, men jeg har aldri fått en jente til å få orgasme. Skjønner at kanskje ikke alle kommer like lett, men vil gjerne ha noen råd fra deg: Hvordan bør jeg gå frem? jeg er 15 cm stor, er det umulig at de kommer vaginalt da? Vil gjerne ha tips på hvordan jeg skal gjøre det med oralsex og fingring. På forhånd,takk!SHei, fyr i tjueårene!Skal du ha kartet til den hemmelige stien? Det er en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X