Game of Thrones vs USA

Game ofThrones vs USAIkkeoppdatert på amerikansk politikk, sier du? Men desto bedre informert ommaktforholdene i Westeros, riket der karakterene i HBO-serien Game of Thrones spiller ut sine slag?Slapp av, det du trenger å vite om aktørene i den kommende presidentkampen vetdu allerede. Game of Thrones ernemlig bare en lett omskriving av posisjoneringen og hestehandelen som pågårWashington.Robb Stark = Barack ObamaRobb Starker den eldste sønnen til Ned Stark, Lord of Winterfell. Begge har eneståendeevner til mobilisere massene og rir på en bølge av velvilje og håp mot maktens tinder. Forsøk på åstrekke ut hender eller komme motstanderne i møte på annet […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.