Tour de Bergen: Min og mine venners kunst

Twitter11.-13. mai og 25.-27. maiMin kollega Tommy Olsson blenok en gang avslørt som inhabil av twitreren @evaskaar: “TommyOlsson, kunstkritiker i Morgenbladet anbefaler utstillinger han selvkuraterer, utstillinger av venner osv. OK Morgenbladet?” Anbefaltejeg forresten utstillingen jeg selv kuraterte med Tommy Olsson påmitt eget visningsrom Premiss? Husk uansett å sjekke ut Jonas IbJensen 11.-13. mai, samt Bettina Hvidevold Hystad og Simon TorsellLerin 25.-27. mai på nevnte utstillingssted. Ta også en titt påwww.evaskaar.comKHIB BachelorutstillingC. Sundtsgate53, Festplassen og Gamle Bergen KretsfengselDette bør man gå og se, for noen avmine beste venner stiller ut her. Tre utstillingssteder: Gamle BergenKretsfengsel, sjette etasje på Avd. kunstakademiet i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X