Smil & Gift møter Vegard «Trygdesnylter» Skjervheim

FRA ARKIVET: Denne saken er fra 2012. [6] Hvordan føles det å være Norges nest mest forhatte mann? [1] Det må ha vært ganske deilig å kaste den destruktive brannfakkelen, eventuelt gjødselbomben, i den ellers så oppbyggelige norske samfunnsdebatten? – Selvsagt var det gøy. Alt etterspillet har først og fremst vært utrolig underholdende for meg. Jeg forventet jo at det kom til å bli en del respons, men så mye som det etter hvert ble hadde jeg ikke forutsett. Men  jeg bryr meg lite om mesteparten av kritikken, den kommer for det meste fra folk som ikke har forstått hva […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X