NATT&DAG møter Ina Roll Spinnangr

Venstre.Partiet som blir omtalt som blåhippieparti, forvirra tenåringsjente, elskerinneog player. Lederen for dette i Trondheim Ina Roll Spinnangr tok seg enhyggestund med oss.[6] HeiIna! Akkurat nå er det jo Technoport i Trondheim, hvor Frederic Hauge prater ommiljøvennlig energi. Og så sitter vi her på Lamon? Så hyklerske hippier vi er. – Jeghar litt dårlig samvittighet for det ja, men man må jo prioritere i politikken.[1] Dehar visst fest senere ikveld, som du heller kan prioritere.[6]Forstår at du må prioritere en del – som leder for Trondheim Venstre, rådgiverog prosessleder i Engasjert Byrå mens du i tillegg tar en master! Kudos!- […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.