5 i bag’en – Juicy

Juicy vant vår prestisjetunge Oslopris i 2009, og holder fortsatt koken. I sommer avholder de en rekke kvelder på Oslos nye favorittsted Alfreds Hage. Følg med på gruppen deres på Facebook for siste nytt.

Nhan Solo – «Friends»

En av de fetest flippene i år. Nhan Solo fra Berlin lager veldig mye bra om dagen og hans tolkning av Whodini’s “Friends” synes vi at er så bra at den fikk bli med på både Juicy’s Hagemiks og på den kommende Juicy Mixtape Vol. 15 i samarbeid med Adidas Originals.

Kurupt Feat. DJ Quik – Take It Off

To av artistene vi hadde gleden av å spille med i fjor, og to av våre absolutte favoritter gjennom alle tider på samme låt er nesten som en våt drøm. Også å finne på Juicy Mixtape Vol. 15 som vi slipper 2. juni med release-party på Blå samme dag.

Big Daddy Kane – Smooth Operator

Lørdag 9. juni feirer vi bursdagen vår (Chris Stallion & Patski Love’s Big Bday Bash) i Alfreds Hage og på scenen står verdens beste MC, Big Daddy Kane – for første gang i Norge! Kun 250 billetter i salg så vårt tips er å være rask før det er for sent.

Flight Facilities – With You feat. Grovesnor

Juicy er så mye mer enn bare urban musikk. Dette er noe folk spesielt får høre på våre kvelder kalt Juicy’s Hagefest i Alfreds Hage i sommer, på Jaeger og når vi spiller med folk som The Magician, Miguel Campbell, Kenny Dope, Perseus, Aeroplane osv. Juicy handler om bra musikk med varm sjel uansett sjanger.

The Notorious B.I.G. – Juicy

Låta som vi er oppkalt etter (duh!), og som har blitt spilt på hver eneste Juicy-fest i snart 8 år, i utallige former og fasonger. Den siste spennende versjonen er Big Pillows Wolf + Lamb Edit. Mtume sin “Juicy Fruit” som Biggie sin versjon er basert på er også selvfølgelig alltid fast inventar.

X