Cut the crap

Filmskapernei Spætt Media har rekord i å drepe hverandres idéer. Heldigvis blir de alltidenige.Medmer enn 70 kinoreklamer bak seg, har Spætt Media siden 2005 blitt go-to-folkenefor film i Trondheim. Hei,Magnus Skatvold og Henrik Flatås! For ett år siden starta dere AS og blepartnere. Hvem av dere er sjef og har det siste ordet?M: Henrik er jo fotografenså han tenker veldig visuelt. Oftest tar jeg regi. Men det er ikke én som ersjef, fordi det er kreative prosesser, og det funker ikke med en enerådendesjef som alltid har siste ordet. Vi er ikke enige i alt, og tar gjerne en godkrangel […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X