5 i bag’en – Lars Hvidsten

Dattera Til Hagen-aficionado og generell moromann Lars Hvidsten har vært så snill å plukke fem låter for oss. Nyt dem med respekt:1. Sinjin Hawke - “Shadows” (Pelican Fly)Snublet over denne låta ifjor. Seriøst aldri utført så utagerende gangster moves alene på gutterommet før. Pakket med fake build-ups som får deg til å se dum ut hver gang du tror det tar av, men så leverer den tilbake til de grader! Seigt, episk og awesome jo!2. Dexter - “1992” (Dolly)To år etter sin utgivelse gjør denne låta fortsatt at jeg ufrivillig knytter nevene og slår i været. Hvisdet var sånn det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X