På Det Norske Teatret(Still running!)Knark er populært for tiden, også i teatret. ChristopherNielsens stafylokokktrilogi går for fulle hus på Nationaltheatret, og nå kommerDet Norske Teatret med flere fortellinger fra Oslos undergrunn. Tekstene somblir presentert er et utvalg av tekster som har vært på trykk i =Oslo fra 2005til nå, og inneholder både dikt, fortellinger og intervjuer, hvorav noen erskrevet av selgerne av bladet. Skuespiller Silje Storstein sier at castetfungerer som tekstformidlere og er mer eller mindre seg selv på scenen. – Vi prøver å unngå klisjeen, å fremstillenarkomane med knekk i knærne og skjelvende stemme. Verdighet er et viktigstikkord, og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.