På Det Norske Teatret
(Still running!)

Knark er populært for tiden, også i teatret. ChristopherNielsens stafylokokktrilogi går for fulle hus på Nationaltheatret, og nå kommerDet Norske Teatret med flere fortellinger fra Oslos undergrunn. Tekstene somblir presentert er et utvalg av tekster som har vært på trykk i =Oslo fra 2005til nå, og inneholder både dikt, fortellinger og intervjuer, hvorav noen erskrevet av selgerne av bladet. Skuespiller Silje Storstein sier at castetfungerer som tekstformidlere og er mer eller mindre seg selv på scenen.
– Vi prøver å unngå klisjeen, å fremstillenarkomane med knekk i knærne og skjelvende stemme. Verdighet er et viktigstikkord, og regissør Petter Næss håper man vil gå ut av salen og se med andreøyne på menneskene som har havnet i denne situasjonen. Etter forestillingen 7.mars kan man også møte riksnarkoman Nini Stoltenberg og hennes far på Baksnakkpå scenekanten.

X