Sjekk ut den nye videoen til Årabrot

Mens Årabrot er ute og turnerer i England, fikk vi tilsendt den nye musikkvideoen fra Solaranus (førstelåta på det Spellemannsvinnende albumet Solar Anus)Fysisk Format-Kristian skriver: Regissert av den lovende ungfolen Fredrik Hana som tidligerehar gjort bla. Haust, Kvelertak og The Shining:"Jeg ville skape en post-apokalyptisk stemning, en forløsende men tomtilværelse der alt er lov. Istedet for de sedvanlige heltene med intelligenthumor som bruker den post-apokalyptiske tiden til å kjøre samle på eksklusivkunst, kjøre rundt i fine biler eller bygge et nytt samfunn, ønsker jeg åslippe til to white trash-rævhål og la dem gjøre det som faller demnaturlig."

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X