Førpremiere på Sigurd Julius’ nye låt

Nedenfor kan du lytte til publikumsfavoritten Sigurd Julius' nye låtSuperlativene haglet fra alle kanter i tiden etter Sigurd Julius slapp sin første 10-tommerGi et lite pipi fjor høst, og gjennom et knippe konserter i unike settinger har gutten det er umulig ikke å like markert seg som et av de mest spennende navnene vi har i en trondheimsscene som stadig tripper på kanten av gjennombrudd.Sigurd Julius skriver tekster som kommuniserer og melodier du trives med å nynne på. I januar ble han kronet med tittelenÅrets mest lovende artistunder Adressas Ut-Awards, og det var stor interesse knyttet til hans konsert på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X