Årets Album: Like Rats From A Sinking Ship

Grattis med årets plate! Hva betyr denne prisen for dere?Takk takk! Vi er kjempestolte over å ha laget et album som folk mener fortjener denne statusen, og ikke minst kjempetakknemlig for alle som stemte på oss. Det hadde kanskje vært bedre hvis et aktivt band hadde fått den, men det er i allefall et fint punktum for oss.Et naturlig oppfølgingsspørsmål ville vært, hva er planene deres fremover, men Like Rats har vel ingen fremtidsplaner?Nope, har allerede levert inn hver vår arbeidsøknad hos McDonalds. McFingers crossed!Sånn helt ærlig, hvorfor gi seg etter et drøss med topp-anmeldelser?Vel, det er bedre enn å […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X