MØRK BLOND

Tidligere NATT&DAG-redaktør, og nå NRK-profil, Andreas Øverlandskal forsøkeå få sinnablogger Linnéa Myhre ut av hverdagsdepresjonen på P3TV i desember. N&D møtte dem for å høre hvilke tiltak de har kommet opp med, og om innspillingen har gitt resultater utover kameraangst og enda mer selvbekreftelse.I til sammen ni programmer skal Linnéa Myhre gjøre alt fra å henge med folk med Downs syndrom til å teste ut healing. Med hesteterapi et sted midt i mellom. Dette med hensikt å bringe et snev av glede inn i hverdagen hennes, derav taglinen: “Norges mørkeste sinn mot et glimt av lys”. Da Linnéa ble ansatt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X