Vinn billetter til FIRE WALK WITH ME TOUR

Fire walk with me er en turnèpakke med metalband som vil gjøre en rekke konserter i Norge.“Fire walk with me” vil dukke opp flere ganger i året, og vil holde konserter påulike steder i Norge. Første utgavevil være i november, hvor tre av de sterkeste og mest aktuellebandene i Norge i dag# Vreid, Einherjer og Kampfar skal turnere.Vreid har bygd seg opp som eit av dei leiande metal banda frå Norge dei siste 5åra. 5 album og massiv turneverksemd har gitt dei ein stor status både iutlandet og her heime. Musikken er blitt omtala som Black & Roll og er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X