Potsterboy

Jeg liker de filmene der, Knocked Up også videre, mye god pothumor.53 år gamle Mann besøkte Bergen og BIFF forførste gang i 2000. Da var han aktuell med nevnte Grass, en kompilasjonsfilm hvor potentusiasten Woody Harrelsonsstemme loser publikum igjennom arkivmateriale fra nyhetssendinger ogamerikanske myndigheters skremselspropaganda om marijuana fra 1930-tallet ogfrem til årtusenskiftet. I år var Mann tilbake i Bergen som medlem av dokumentarfilmjuryenog ble bedt om å vise dopfilmene sine Grass(igjen) og Know Your Mushrooms. Påden utsolgte visningen av tolv år gamle Grassble mange sendt hjem uten billett. Dagen etter treffer vi en fornøyd Ron Mannover en kopp kaffe på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X