Potsterboy

Jeg liker de filmene der, Knocked Up også videre, mye god pothumor.53 år gamle Mann besøkte Bergen og BIFF forførste gang i 2000. Da var han aktuell med nevnte Grass, en kompilasjonsfilm hvor potentusiasten Woody Harrelsonsstemme loser publikum igjennom arkivmateriale fra nyhetssendinger ogamerikanske myndigheters skremselspropaganda om marijuana fra 1930-tallet ogfrem til årtusenskiftet. I år var Mann tilbake i Bergen som medlem av dokumentarfilmjuryenog ble bedt om å vise dopfilmene sine Grass(igjen) og Know Your Mushrooms. Påden utsolgte visningen av tolv år gamle Grassble mange sendt hjem uten billett. Dagen etter treffer vi en fornøyd Ron Mannover en kopp kaffe på […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.