Ni artister igjen på Zoom

Da gjenstår det ni artister igjen på ZOOM – den årligemusikkonferansen hvor norske usignerte artister plukkes ut til en månedslangNorgesturné.Mandag7. november21:00 Kari Harneshaug21:45 Pats One22:30 LohnTirsdag 8. november21:00 Blomst21:45 Kakke og DeMonica22:30 ElephantineOnsdag 9. november21:00 Christoffer Øien21:45 Angelica’s Elegy22:30 MageplaskVinneren i Trondheim kommer til den nasjonale finalen i Oslo. Finalen iTrondheim er 12. november.I den nasjonale finalen plukkes det ut 2 band som vinner en omfattendesNorgesturne på 16-18 jobber vinteren 2012.ZOOM ble startet av utestedet So What! i Oslo i 1996med hensikt å sette fokus på nye artister som fortjente oppmerksomhet, og idagarrangeres ZOOM av uavhengige klubber i Norge i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X