Vestlandspietistisk metallsløyd

Dette kunne enkelt og greit vært historien om Overthrow, et tungtriffende band fra Tasta. Det kunne handlet om fire hardtarbeidende og musikalske, unge menn som, etter uendelige timer i et mørkt øvingslokale, endelig fikk se lyset på scenen sammen med noen av sine musikalske forbilder. Og det hadde helt sikkert fenget noen. Kanskje til og med nok til at de sjekket dem ut på Myspace. Overthrow er nemlig interessante utelukkende som musikere. Det er ikke uten grunn at de i disse dager har fanget oppmerksomheten til både store band, festivalarrangører og presse. De spiller kompromissløst, virtuost og egenartet, samtidig som […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.