Ulrika Gomm og Lina Persson – Stone from Strange Mountain

0047: 7. oktober - 6. novemberProgramkoordinator ved 0047 Suzana Martins forteller:– Basically it’s a pairing of two Swedish artists, and the works shown in the exhibition deal, in general terms, with mining as an activity that explores human labour throughout time as well as it unveils layers of power structures between classes and also between man and the natural environment# mining through time and through geography, it kind of unveils relations of power. It’s a camerabased work, and there will be four videos, a grouping of four photographies and a new work that is being commissioned, a poster based work, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X