Retrorikk #31

Velkommen til den månedlige Retrorikk-spalten, der jeg anmelder nylig utgitte retroplater som kanskje ikke er kjente for folk flest.Div.Art.The Ronnie James Dio Story – Mightier Than The Sword(UMC/UNIVERSAL MUSIC)Ronnie James Dio var en av verdens eldste og mest respekterte heavy metal-vokalister da han døde i fjor. På dette dobbeltalbumet presenteres for første gang hele hans karriere. De 27 kronologiske låtene begynner med Elf, det amerikanske rockebandet som i 1975 endte opp som den første Rainbow-besetningen. R.J. Dio ble i 1979 vokalist i Black Sabbath etter Ozzy, og i 1983 dannet han bandet Dio, som er best representert her. De fire […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X