OK Tuba

Tubarockens far Pelboslipper plate nummer to, og takker dominoeffekten i Trondheim for suksessen.I 2010 ble dereSpellemannsnominert for debutplata deres, den vanskelige andreplata er en kjentklisjé. Så, hvordan ble den?Kristoffer: Helt fra vi var små har vi hørt snakk om hvor vanskelig det er å lageplate nummer to. På debutplata samlet vi bare de beste låtene vi hadde skreveti løpet av de fire første årene. Vi fikk 15 femmere på plata og massespillejobber, så det er klart at vi føler litt på presset.Ine: Vi haddebooka studio, og var rimelig stressa fordi vi ikke hadde så mye, men et paruker før vi […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X