Hustlerrap fra dirty south

b
a

«Aint no party like a G-side party cause a G-side party don’t stop» roper både G-side og nitti prosent av publikum.Det er et eller annet småflaut med dirty south – hip-hop fan eller ikke. Derfor tar man på seg ironi-hatten på forhånd når man stikker på Klubben.

Alabamaduoen bestående av ST 2 Lettaz og Yung Clova imponerte fra første stund med energisk rap på den velkjente bassbaserte beaten fra sørstatene og fikk med seg publikum fra første stund – et publikum bestående av både nysgjerrige studenter og fans som jobbet like hardt som gutta på scenen. Dette er mindre intelligent, men desto mer sjarmerende.

Seansen får en liten overraskende bursdagsfeiring av ST 2 Lettaz med freestylerap og hygge før konserten fortsetter med premierer på nye låter påfulgt av obligatorisk «av med collegegenser og wifebeater og kjøre resten av konserten i barings: I Can’t be your husband cause I’m too busy hustlin». Det skal sies at mesteparten av publikum ikke kunne så mange av låtene fra før av, men G-Side og fansen klarte likevel å få med absolutt alle på allsang av refrenger – i tillegg til et minutts shout# “Fuck society, fuck society”.

For de som var der dagen før, var dette en helt ny konsertopplevelse i forhold til gårsdagen, som igjen nok vil si at de som drar ikveld torsdag – sikkert får noe nytt igjen. Katalogen deres bestående av de fire albumeneSumethin 2 hate,Starships & Rockets, Huntsville International ogThe One…Cohesive hvor Jones ble godt representert i tillegg til endel material fra det kommende albumet. Av alle låter var det Jones dra Cohesive som slo mest an hos trønderne.

Godt levert av et G-Side som tydeligvis har et stort antall fans i Norge og Trondheim.

Takker Per-Jørgen Olsen for bilder