Den store stärkeprøven

Vi føler vi oss fremdeles verdsatt, ja til og med savnet.Til å være pålitelige leverandører av det som på littnedlatende vis gjerne omtales som “gla'melankolsk høstmusikk”, eventuelt“peis-rock”, har Jim Stärk aldri blitt rammet av de samme karakteristikkene somblant annet har blitt Minor Majority og Magnet til dels. Som Audun Vinger skrevi herværende avis da han anmeldte No TimeWasted (2003): “Den puslete kosen som ligger som et kvalmende piperøykteppe(…) har blitt løftet opp og vekk her”.Ulikt kollegene fra Majorstua og Askøy, som tusler overplankegulvet i bare tjukkelabber, har nemlig Jim Stärk evnet å inkorporere noegenuint bittert og forgremmet i legeringen sin. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X