SNOOP DOGG TIL UKA

"I keep my hand on the gun, cause they got me on the run, and now I'm back in the courtroom waiting for the outcome. " Det var noen som nettopp ropte at gamle bikkjer er eldst - og da er det vel ganske tidsriktig å hente inn sjefsbikkja selv Snoop Dogg til UKA, hva. Det er snart tjue år siden legendariske Doggystyle kom og introduserte oss for gangstarap i form av Snoop Doggy Doggs fløyelsmyke stemme og Dr. Dres produksjoner.Etter dette har Snoop Dogg gitt ut utallige skiver med og uten hell i tillegg til featurings på flere kjente […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X