OFF!ensiv maktdemonstrasjon

OFF! Øyafestivalen fredag, Vika - Terningkast 6Det var mange som hadde møtt opp for å se de nedtatoverte tenåringsidolene i Bring Me The Horizon spre sin ildsinte selvproklamerte “DIY punkrock”. Hadde bare dette historieløse bandet og den lille nedsminka- og oppstasja klanen foran scenen visst bedre, burde samtlige kjent sin besøkelsestid et par timer tidligere på Vika Scene og bevitnet en av årets beste Øya-konserter.Til tross for at OFF! bare har gitt ut èn plate, Four First EPs (2010), var det ekstra hyggelig og ikke minst overraskende at også gressmatta foran Vika Scene fylte seg opp til randen for å […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X