NATT&DAG møter Sunniva Rose

“Dommedag!”,”Radioaktiv Sushi på Tøyen”, “Reaktor nr 961 kan sprenge Asia tilbake tilSilkeveien!”, “Flyktende Japanere dukket opp i Frognerparken# hadde gravd seggjennom jordas kjerne!”# Du skal tro alt dagspressen skriver, men ikke når detkommer til nyheter. N&D møtte en kommende professor i reaktorfysikk for åse hva som gjemmer seg under alt atomstøvet.[1]Ok, first things first: Kommer menneskeheten til å utslette seg selv medatomkraft?– Hvis man får en atomkrig kan det nokskje. Men da er det snakk om atomvåpen, og ikke kjernekraft. Jeg trorikke vi kommer til å utslette oss selv med kjernekraft.[6]Noen sier at mennesker ikke burde lefle med ting sompotensielt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X