NATT&DAG møter Sunniva Rose

“Dommedag!”,”Radioaktiv Sushi på Tøyen”, “Reaktor nr 961 kan sprenge Asia tilbake tilSilkeveien!”, “Flyktende Japanere dukket opp i Frognerparken# hadde gravd seggjennom jordas kjerne!”# Du skal tro alt dagspressen skriver, men ikke når detkommer til nyheter. N&D møtte en kommende professor i reaktorfysikk for åse hva som gjemmer seg under alt atomstøvet.[1]Ok, first things first: Kommer menneskeheten til å utslette seg selv medatomkraft?– Hvis man får en atomkrig kan det nokskje. Men da er det snakk om atomvåpen, og ikke kjernekraft. Jeg trorikke vi kommer til å utslette oss selv med kjernekraft.[6]Noen sier at mennesker ikke burde lefle med ting sompotensielt […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.