NO HITS, NO FILLERS

2/3 av Like Rats From A Sinking Shipmener dét Trondheim virkelig trenger, er en ny bybrann.- Han Timo e nok like rundt hjørnet.- Vil du ha kaffe mens vi venter?- Æ drikk ikke kaffe.- Ok.28. mars slippes debutplata We Get Along Like A House On Fire.Fortell?Remi: Plata er etresultat av tre år med knallhard jobbing! Vi har spilt mye mens vi har arbeidetmed albumet og det har gjort at vi har blitt flink til å være ekstra kritiskogså. Det er 40 minutter med dynamisk, varierende, allsidig og fet musikk.Dette er et ordentlig albumformat. Plata er lagt opp til at det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X