MAX Kanalpenetrering – 16 timer i en TV-guttopi

Tv-titting handler mer og mer om differensiering av kjønn. Kanaler som FEM, TV2 Zebra, Bliss og Viasat4 harde siste årene prøvd å gjøre det enklere for seg selv og for seerne ved å spille på godt brukte, nærmest reaksjonære kjønnsstrenger.Det nyeste tilskuddet på kjønns-tv-treet er MAX, en grønn mastodont, foret på motordur, tjukke dokureality-snålinger og bikerbabes i lærhotpants, en formidler av stereotypt testosteron i sin mest visuelle, firkantede form. NATT&DAG inviterte tre vanlige gutter til 16 timer med manne-TV for å observere om de støter stereotypiene fra seg, eller automatisk suger dem til seg med øynene, lar dem svulme i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X