NATT&DAG MØTER PIA BIERMANN

Kjapp info: PiaBiermann, 36 år, avtroppende senterleder for Mercur, påtroppende idemyldrer forGyro, markedsføringskjerring og denimnerd.Smilegubben og Gifttrynet tok på seg gårbortklærne i håp om å bli blogga av bloggdronninga Pia Biermann. Frøken Biermann flyttet til Tigerstaden, og fortjente å bli grilla før ankomst i storbyen[6]ASL?-Øh, hæ?[6]Det er et mIRC uttrykk, som brukes av fjortiser. Age, sex, location.Åja. 36, kvinne som dere vet, Trondheimfor øyeblikket, Oslo snart.[6]Vi har snoka litt på facebooken din, og ser at favorittquoten din er “You haveto keep busy, after all no dog has ever pissed of a moving car”, Og vi fant ennett liten cv med […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.