Kunsthall Oslo og NATT&DAG inviterer til åpning + fest

NATT&DAG inviterer i samarbeid med Kunsthall Oslotil åpning og etterfest fredag 14. januar.Kl. 19.00 er det vernissage på Kunsthall Oslo (KLP-bygget iOperakvarteret), kl.22.00 blir det N&D som arrangerer etterfest på Gloria Flames, (Grønland 18). Der blir det konsert med LAMA +DJ David Dajani, gratis inngang og veldig billig drikke!……………………..Sakset, i latskapens navn, fra presseskriv:TheMoen:Kunsthall Oslo ønsker velkommen til den førsteseparatutstilling med maleren og tegneren TheMoen. TheMoens omfattendekunstneriske produksjon er så å si helt ukjent i Norge, og vi er svært gladefor å introdusere ham for et bredere publikum.På overflaten er tematikken i TheMoens kunstdagliglivet i Sør-Norge# småbyer, forstadsområdenes gatemiljøer, biler […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.