Kunsthall Oslo og NATT&DAG inviterer til åpning + fest

NATT&DAG inviterer i samarbeid med Kunsthall Oslotil åpning og etterfest fredag 14. januar.Kl. 19.00 er det vernissage på Kunsthall Oslo (KLP-bygget iOperakvarteret), kl.22.00 blir det N&D som arrangerer etterfest på Gloria Flames, (Grønland 18). Der blir det konsert med LAMA +DJ David Dajani, gratis inngang og veldig billig drikke!……………………..Sakset, i latskapens navn, fra presseskriv:TheMoen:Kunsthall Oslo ønsker velkommen til den førsteseparatutstilling med maleren og tegneren TheMoen. TheMoens omfattendekunstneriske produksjon er så å si helt ukjent i Norge, og vi er svært gladefor å introdusere ham for et bredere publikum.På overflaten er tematikken i TheMoens kunstdagliglivet i Sør-Norge# småbyer, forstadsområdenes gatemiljøer, biler […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X