Drit i kjøpefesten: Guide til julegaver som virkelig betyr noe

Da var den her igjen. «Det virker jo bare som om det bare var ni måneder siden sist!» sier du. Ikke så rart, siden det var akkurat da handelsstanden begynte å feire Gud, Jesus og den Hellige Tremånedersshoppingorgien sist år. Og kjøpefesten spiser seg større for hvert år. Dette medfører at om noen år kommer vi til å måtte feire jula dobbelt opp, når handelsstandens tidlige julefeiring har blitt så stor at den endelig overlapper og svelger nyttårsaften og julaften fra året i forveien, før den bruker Jesusbarnet som tannpirker. Men jula handler ikke om overvektige handelsstandsmonstre eller materialistiske ting. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.