The kids are allright

La meg være ung. Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah.For femte år på rad arrangeres Sentral Festival i Bergen.Venue: Ungdomshuset 1880# tid: 5.og 6. november.Med artister som The Radio Dept. og The Ghost Of AThousand er antagelig årets program det sterkeste noensinne. Festivalen er enav få rusfrie festivaler i Bergen og pleier å være godt besøkt.Sentral Festival drives under stiftelsen Sentral Kultur oggjennomføres med støtte fra aktører som blant annet Bergen kommune, Musikk iSkolen og Norsk Rockforbund. Festivalen har fokus på å presentere en breddeinnen ulike musikkgenre, med hovedvekt på innslag fra pop/rock. Tidligere århar festivalen hatt kjente artister fra inn […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X