Erik Tidemann

Mellom skog ogjernbanelinjer blant andre gamle industribygg ligger MarienborgAtelierfellesskap, der Erik Tidemann tilbringer 15 timer av døgnet sitt. I detvi entrer atelieret hans flommer det over med inntrykk. Så mange rom, så myerot, så mye spesielle saker har jeg vel strengt talt ikke sett på samme stedfør. Det første rommet vi entrer domineres av avispapir og sofaputer som liggerstrødd utover gulvet. Skriblerier og malerier erstatter veggtapet. To jenterlegger avispapir over en gigantisk ballong, mens en tredje sitter på en stol ogblåser opp enda en med en diameter på en meter, minst. Hun ser sliten ut,mangel på oksygen? Kunstverk, deriblant en […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.