Erik Tidemann

Mellom skog ogjernbanelinjer blant andre gamle industribygg ligger MarienborgAtelierfellesskap, der Erik Tidemann tilbringer 15 timer av døgnet sitt. I detvi entrer atelieret hans flommer det over med inntrykk. Så mange rom, så myerot, så mye spesielle saker har jeg vel strengt talt ikke sett på samme stedfør. Det første rommet vi entrer domineres av avispapir og sofaputer som liggerstrødd utover gulvet. Skriblerier og malerier erstatter veggtapet. To jenterlegger avispapir over en gigantisk ballong, mens en tredje sitter på en stol ogblåser opp enda en med en diameter på en meter, minst. Hun ser sliten ut,mangel på oksygen? Kunstverk, deriblant en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X