Datarock-Ketil går solo

Helt på bærtur? Baertur, eller Datarock-Ketil, går solo.“Naturlige sammenligninger er The Beatles, Kraftwerk og LedZeppelin”.Baertur er navnet på solo-prosjektet til Ketil Mosnes,Datarock-pioneren som i dag har noe av et uavklart forhold til bandet han engang var med å starte. “Jeg skjønner ikke: Er han fremdeles med eller ikke?”Datarock-skolastikerne har klødd seg i hodet. Svaret er “slapp av. Ja, takk.Begge deler.” På forunderlig vis har nemlig Ketil klart å internalisere beggeposisjoner# han er både inne og ute# på og av# i posisjon og i opposisjon. Påsamme tid. Så gjenstår det å se da, om han klarer å videreføre magien når hangår […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X