– Spill er kunst

Med utstillingen PRESSPLAY – kunsten i dataspill, som åpner lørdag 18. september, ønskerPermanenten Vestlandske Kunstindustrimuseum å presentere bredde og variasjon idigitale spill, sier Maria E. Tripodianos, informasjonskonsulent ved museet. — Museet ønsker også å vise at det inngår et stortkunstnerisk utviklingsarbeid i spillene, som er helt på linje med andrekunstformer.
Dataspillene har i løpet av sin korte historie forandret seg fra åvære et smalt medium for noen få, til å bli et viktig kulturuttrykk som i dagangår langt flere personer. Det visuelle er en viktig del av dataspill, men det holderikke bare med god grafikk for å lage et bra spill, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.