Narkopolet

Året er 2050 og Narkopolet feirer femårsdag. Enaldrende herremann entrer det sterile og hvite lokalet for å shoppe narkotikafra den statlige ansatte som tilbyr et assortiment av alle eksisterendestoffer. Verdenshistoriens mest radikale narkotikatiltak oppsummeres. Jeg drarbrukerkortet mitt gjennom kortleseren. Et av få steder hvor disse gammelmodigesystemene fremdeles er i bruk, ellers er alt enten fingeravtrykk ellerRetinaScan, eller aller helst EkpressDNA. Dørene glir elegant tilside. Hutrendeskynder jeg meg inn fra den sure senvinteren. Jeg blir møtt av en vennligkvinnestemme: “Velkommen til Narkopolet! Statens monopol for trygg tilvirkningog omsetning av narkotika. Husk: Last ned og sett deg grundig inn i allinformasjonen om […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X