– Man skal kunne slå av lyden på en film, og fortsatt forstå handlingen.

Heidrik Heygum, du mottok en prisfor filmen din her i fjor, hvordanføltes det?— Jeg var opptatt med andre prosjekter, så jeg var ikketilstede på selve festivalen. Jeg fikk beskjeden om at jeg hadde vunnet pris påe-post, så det var jo en hyggelig overraskelse. De begrunnet prisen med atfilmen var stilren og godt konstruert, og sånt er jo alltid moro å høre.Film er noe du harholdt på meg lenge, hva var det egentlig som fikk deg til å begynne med det?— Jeg har alltid vært veldig glad i å tegne, og så har jegen stor interesse for musikk. Når jeg lytter […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X