NATT&DAG Festival Face-Off: Øya vs. Mela vs. Stand Up

Øya [tk3]  Øya, den enerådende hersker blant landets musikkfestivaler, den selvproklamerte middelalderske Kongen som tråkker rundt i sine improviserte fotkluter på historisk grunn, nærmere bestemt akkurat der hvor Oslo by fødtes for 1000 år siden. Øverst i maktpyramiden sitter altså Øya med alle sine skillinger, riksdaler og adelig raffinert bookingsmak. Nederst på rangstigen finner man treller og tiggere: Hove og avdanka Quart.Den jevne festivalgjenger: Middelalderen er en gladtid i menneskehetens historie, med enorme avstander fra kongen på toppen og ned til den vanlige hjernevaska bonde på bunn. Intetanende rusler de fulle bøndene rundt i kongens rike mens de adlyder enhver musikalsk befal, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.