NATT&DAG Festival Face-Off: Øya vs. Mela vs. Stand Up

Øya [tk3]  Øya, den enerådende hersker blant landets musikkfestivaler, den selvproklamerte middelalderske Kongen som tråkker rundt i sine improviserte fotkluter på historisk grunn, nærmere bestemt akkurat der hvor Oslo by fødtes for 1000 år siden. Øverst i maktpyramiden sitter altså Øya med alle sine skillinger, riksdaler og adelig raffinert bookingsmak. Nederst på rangstigen finner man treller og tiggere: Hove og avdanka Quart.Den jevne festivalgjenger: Middelalderen er en gladtid i menneskehetens historie, med enorme avstander fra kongen på toppen og ned til den vanlige hjernevaska bonde på bunn. Intetanende rusler de fulle bøndene rundt i kongens rike mens de adlyder enhver musikalsk befal, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X