VM-abstinenser? Dette er saken for deg.

Den norske VM-boka — i Solstad/Michelet-tradisjonen — harkanskje én hovedhensikt: Å lindre de verste VM-abstinensene# å dempepost-VM-depresjonen. Etter at S/M ga seg (etter fem bøker!) har derfor andresteppet opp og tatt ansvar. Cathrine Sandnes i 2002 og Førsund/Holstad i 2006.Om bøkene ikke riktig har holdt S/M-nivå, har de likemye kommet godt med. Detnorske folk trenger disse bøkene.Det, min venn, er mer enn du kan si om de fleste norske bokutgivelser.All den tid VM-boka er en slags sosialdemokratiskpliktøvelse for å verne Den norske folkehelsa, er det bare naturlig at åretsutgave er lagt opp etter dugnadsmodellen: Årets utgave “VM 2010 – 32 […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X