Marcel Mingers om Extrema Outdoor

NATT&DAG sendte en mail til Marcel, mannen bak Extremafestivalen på kalvøya førstkommende lørdag, her er svarene# uncut.Tell us a little about yourself?My name is Marcel Mingers and I started danceparties in 1992. Before that I was studying as a graphic designer. In Holland Iwas one of the first that introduced electronic music in the Netherlands.Because I had a creative visual mind, not only music was important a ourparties but also that people could escape in a new super beautiful world wherethey can be what they want to be. After 18 years I do still design this worldfor people for a […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X