Melodi Grand Prix – når tap blir seier

Da er det den tiden igjen. Melodi Grand Prix.Europas største fjernsynsproduksjon(?) har forlengst landet i hovedstaden, og denne uken tar den opp tre kvelder i statskanalen (Oslo Grand Prix på Bjerke travbane 16. mai fikk vel knapt dekning i det hele tatt).Ettersom NRK har havnet i hardt vær den siste uka, med påstander om juksete festoppførsel hjemme hos Per Sundnes (dette hadde ALDRI skjedd om Jostein Pedersen fortsatt kommenterte!!), er det grunn til å minne om de økonomiske byrdene denne eventyrlige folkefesten legger på vertsnasjonen. Og i den anledning ønsker jeg meg at vi innimellom tredimensjonal lyssetting, pyroteknikk og paljetter […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.