Melodi Grand Prix – når tap blir seier

Da er det den tiden igjen. Melodi Grand Prix.Europas største fjernsynsproduksjon(?) har forlengst landet i hovedstaden, og denne uken tar den opp tre kvelder i statskanalen (Oslo Grand Prix på Bjerke travbane 16. mai fikk vel knapt dekning i det hele tatt).Ettersom NRK har havnet i hardt vær den siste uka, med påstander om juksete festoppførsel hjemme hos Per Sundnes (dette hadde ALDRI skjedd om Jostein Pedersen fortsatt kommenterte!!), er det grunn til å minne om de økonomiske byrdene denne eventyrlige folkefesten legger på vertsnasjonen. Og i den anledning ønsker jeg meg at vi innimellom tredimensjonal lyssetting, pyroteknikk og paljetter […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X